Увага! Грантовий конкурс.
Увага! Грантовий конкурс.

Увага! Грантовий конкурс.

Для участі у сесії необхідно зареєструватись до 18:00 08 березня 2024 року

Департамент економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації (далі – Департамент) інформує про Конкурс для місцевих організацій громадянського суспільства щодо реалізації гуманітарної діяльності в сфері Захисту в громадах Дніпропетровської і Харківської областей з потенційним розширенням діяльності на громади Херсонської, Миколаївської, Запорізької областей, який проводить Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та реалізує в Україні проєкти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID): Програму дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (далі - CLEAR 2).

Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) є міжнародною некомерційною організацією, яка працює в тісній співпраці з місцевими громадами по всьому світу, щоб домогтися стійких змін, які покращують життя і засоби для існування вразливих груп населення. CLEAR 2 підтримується USAID Бюро з надання гуманітарної допомоги (USAID BHA) та спрямована на надання допомоги у відповідь на гуманітарні потреби в Україні. Головні цілі програми CLEAR 2 спрямовані на надання комплексних послуг захисту (Protection), паралельно зміцнюючи спроможності місцевих надавачів таких послуг для підвищення рівня безпеки та добробуту вимушено переміщених осіб та тих, які постраждали від війни, а також забезпечити безпечне, придатне для проживання житло та прихисток (Shelter & Settlement, S&S) з урахуванням гендерного аспекту, а також надати допомогу у питаннях води, санітарії та гігієни (WASH) для вимушено переміщених осіб та тих, які постраждали від війни, паралельно сприяючи локалізації та зміцненню спроможностей місцевих надавачів відповідних послуг.

Взяти участь у Конкурсі можуть організації, які мають досвід у технічних сферах: захисту дітей, протидія гендерно зумовленому насильству, психосоціальна підтримка, централізована дистрибуція непродовольчої гуманітарної допомоги, до подання заявок на підставі цього Запрошення до подання заявок (ЗПЗ). Організації мають бути юридичними особами приватного права та мати статус неприбуткових організацій, зареєстровані згідно з чинним законодавством України та їх діяльність має відповідати вимогам українського законодавства. Напівдержавні установи, установи публічного права, комерційні організації не мають права подавати заявки на отримання цих грантових коштів.

Global Communities планує присудження до 6 грантів на суму, яка не перевищуватиме 250000 доларів США за один грант, задля фінансування діяльності строком до 31 грудня 2024, а також підписання грантових угод планується не раніше 01 травня 2024 року, а період виконання триватиме до 8 місяців з моменту початку дії угоди про субгрант.

Зацікавлені організації запрошуються до подання заявок в електронній формі згідно з вимогами цього запрошення на зазначену в ньому адресу. Заяви мають надійти не пізніше ніж 27 березня 2024 року, 23:59 за київським часом.

Заявники заохочуються взяти участь у відкритій інформаційній сесії, яку проведуть експерти програми CLEAR 2 12 березня 2024 року, о 15:00 у форматі онлайн. Питання і відповіді, озвучені під час інформаційної сесії, будуть опубліковані для можливості ознайомитись всім зацікавленим заявникам. Для участі у сесії необхідно зареєструватись до 18:00 08 березня 2024 року за посиланням: https://forms.gle/jmbu1ScwCPRUQXen6ук.

 

Більш детальну інформацію про умови Конкурсу можна отримати за посиланням: https://www.prostir.ua/?grants=konkurs-dlya-mistsevyh-ohs-schodo-realizatsiji-humanitarnoji-diyalnosti-v-sferi-zahystu-v-hromadah-dnipropetrovskoji-i-harkivskoji-oblastej-z-potentsijnym-rozshyrennyam-diyalnosti-na-hromady-hersonsko.

Переглядів: 111
Дата публікації: 11:08 08.03.2024
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>