Шановні жителі міської громади!
Шановні жителі міської громади!

Шановні жителі міської громади!

Від усього серця вітаю вас із Різдвом Христовим і прийдешнім Новим 2024 роком!

     Вже другі новорічні свята ми зустрічаємо в умовах війни. І, на жаль, ще багато родин не зможуть зустріти свята разом за столом, бо хтось перебуває за кордоном, а хтось не у власній оселі. Цього року, як і минулого, захисники і захисниці зустрінуть Новий рік зі зброєю в руках, захищаючи мирне населення України. Але кожного дня, кожній миті ми наполегливо і рішуче наближаємося до Перемоги.
    Підбиваючи підсумки року, який минає, можна сказати, що він був сповнений напруженою працею і глибоким змістом. Висловлюю щиру вдячність усім жителям громади за підтримку, за згуртованість, за стійкість і оптимізм; дякую всім, хто не залишається байдужим до проблем, і проявляє себе активно у повсякденному житті громади. Дякую тим, хто своєю невтомною працею впродовж року забезпечував життєдіяльність та безперебійну роботу підприємств, установ та організацій. Попереду в нас багато напруженої роботи, та ми і надалі будемо віддавати всі сили і робити все, що від нас залежить, задля Перемоги.
     Бажаю всім, щоб у 2024 році здійснилися ваші задуми та сподівання. Зичу вам міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди й добробуту. Хай Різдвяні свята принесуть надію на мирне життя, а Новий рік принесе щедрі здобутки.
    Вірю, що 2024 рік стане роком Перемоги! Україна стане вільною від ворога, і  захисники й захисниці повернуться в свої родини до мирного життя.
 
З побажанням  переможного  миру  міський  голова   Леонід ЛАЗУРЕНКО
Переглядів: 109
Дата публікації: 08:51 25.12.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>