Герої не вмирають!
Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

11 грудня після тяжкої контузії помер наш захисник, старший лейтенант Мошкін Олександр Анатолійович, 26.02.1967 року народження.

Кривава війна, яку розгорнула росія проти України, продовжує сіяти горе і смерть на нашій землі. Продовжує безжально забирати життя найкращих та найдостойніших українців, які стоять на захисті рідної країни. І йдуть у засвіти найкращі її сини, які стають нашою історією.
11 грудня після тяжкої контузії помер наш захисник, старший лейтенант Мошкін Олександр Анатолійович, 26.02.1967 року народження. Воював Олександр проти російських окупантів у лавах Збройних Сил із травня 2022 року. Віддано захищав Україну командиром інженерно-саперної роти під м. Бахмут. За станом здоров’я був переведений до підрозділу сил протиповітряної оборони.
Жорстока війна забрала людину прекрасної душі, відкритого й доброго серця. Він радів світу і людям, був відважним патріотом, який віддав життя за волю і незалежність України, виконуючи свій громадянський обов’язок.
Сумуємо разом із родиною воїна. Жодні слова не зменшать біль утрати рідних бійця. Цей біль вічний, і його неможливо розрадити. Світлий, добрий спомин про мужнього воїна залишиться у наших серцях та спогадах бойових побратимів, родичів і земляків.
Герої не вмирають! Вічна пам'ять, честь і Слава Захиснику! Ніколи не пробачимо рашистам смерті воїнів-героїв.
Похорон Героя пройшов 14 грудня о 13:00 на старолюботинському цвинтарі.
 

 

Альбом: Герої не вмирають!
Альбом: Герої не вмирають!
Альбом: Герої не вмирають!
Альбом: Герої не вмирають!
Альбом: Герої не вмирають!
Переглядів: 126
Дата публікації: 08:36 14.12.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>