Підприємцям Харківщини розкажуть про особливості експортного фінансування
Підприємцям Харківщини розкажуть про особливості експортного фінансування

Підприємцям Харківщини розкажуть про особливості експортного фінансування

Семінар выдбудеться 17 листопада з 16:00 до 18:00

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/124124

Триває серія семінарів, що проводяться в рамках ініціативи щодо надання допомоги підприємствам малого та середнього бізнесу на деокупованих територіях Харківської області у відновленні ділової активності.

Заходи впроваджуються ГО «Асоціація приватних роботодавців» за підтримки #Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

17 листопада з 16:00 до 18:00 буде проведено семінар на тему: «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку. Роль доступного фінансування у відновленні та стимулюванні розвитку експортної діяльності бізнесу в Україні».

Під час семінару зокрема розкажуть про можливості передекспортного фінансування та убезпечення торгових операцій від ризиків нерозрахунків по ним для стимулювання експорту в умовах війни.

Щоб отримати адресу проведення події – потрібно зареєструватися за посиланням або написати на нашу пошту asprro@gmail.com чи зателефонувати за номером +38063 232 62 80 – Наталія.

Довідково. Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує стартапи й малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їхньої  конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

Переглядів: 201
Дата публікації: 13:57 16.11.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>