Загинув наш земляк Андрій Назаров.
Загинув наш земляк Андрій Назаров.

Загинув наш земляк Андрій Назаров.

Війна забирає найкращих.

 
Триває війна. Українська армія з найперших хвилин вторгнення росії на нашу землю проявляє себе, як військо Героїв. Це сильні духом воїни, які показують усьому світу мужність, незламність і звитягу. Вони до останку захищають найсокровенніше – рідну землю, свої родини та свій народ, і життя своє віддають з вірою у Перемогу України!
Гірка звістка знову прийшла до міської громади – смертю хоробрих під час контрнаступальних дій, біля населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області, в результаті мінометного обстрілу 30 жовтня загинув старший солдат Назаров Андрій Олександрович, 22.10.1984 р.н. Відданий військовому обов’язку та вірний присязі воїн захищав рідну Батьківщину у лавах Національної гвардії України з 28 вересня 2022 року.
В цю тяжку мить ми сумуємо разом із рідними, друзями та побратимами Андрія; і ніякими словами неможливо загоїти сердечну гіркоту та душевні рани рідних Героя, у якого попереду ще мало бути щасливе і довге життя. Без батька залишилося двоє маленьких дітей.
Ми будемо пам’ятати Героя, а наші захисники помстяться та обов’язково переможуть ненависного ворога у цій жорстокій війні. Україна вистоїть і стане ще сильнішою. Вічна пам’ять і слава Герою.
Герої не вмирають!
Похорони захисника Андрія Назарова відбулися сьогодні, 02 листопада, о 12:00 на кладовищі № 6 (Старий Люботин).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Альбом: Загинув наш земляк Андрій Назаров.
Альбом: Загинув наш земляк Андрій Назаров.
Переглядів: 267
Дата публікації: 08:15 02.11.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>