Згадаємо полеглого Героя.
Згадаємо полеглого Героя.

Згадаємо полеглого Героя.

Коростиль Андрій Михайлович.

     Триває війна. Українці чинять героїчний опір і проливають кров за свободу країни. Щодня велика Перемога здобувається здоров’ям та життям наших захисників. І кожний загиблий воїн – це болюча рана для всіх нас.
     Рік тому, 22 жовтня, під час виконання бойових завдань між населеними пунктами Кругляківка та Берестове Куп’янського району від отриманих поранень загинув Андрій Коростиль. Він був старшим механіком-водієм зенітного ракетного взводу зенітної ракетної батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону. На військову службу призваний 25 лютого, на другий день війни. Бойовий шлях Героя розпочався задовго до визвольної війни. Андрій був учасником АТО/ООС, і з 2015 року мужньо боронив рідну Україну в Луганській області.
   Указом Президента України № 10/2023 від 09.01.2023 року за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові нагороджений орденом  “За мужність”  ІІІ ступеня (посмертно).
    Ми не забудемо наших Героїв, і не пробачимо ворогу його злочинів!
    Світла пам’ять Герою. Герої не вмирають! 
Переглядів: 155
Дата публікації: 15:26 20.10.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>