Повідомлення про виявлення несправностей
Повідомлення про виявлення несправностей

Повідомлення про виявлення несправностей

програмного реєстратора розрахункових операцій до ДПС

Повідомлення про виявлення несправностей програмного реєстратора розрахункових операцій за формою № 2-ПРРО подається у разі несправності пристрою (пошкодження), або якщо пристрій викрадено або втрачено.
Для відновлення роботи ПРРО суб’єкт господарювання подає заяву про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО з позначкою «Відновлення роботи».
Якщо несправність у вигляді порушення роботи програмного забезпечення, то слід перевірити наявність Інтернет зв’язку, що є обов’язковою умовою застосування ПРРО, оновити версію ПЗ ПРРО та повторити процедуру закриття зміни.
Також користувач ПРРО може зайти у ПРРО через вебзастосунок WEB-версію безкоштовного програмного забезпечення ДПС (https://webrro.tax.gov.ua/), що працює через веббраузер.
У вебзастосунку запустити оновлення даних, перейти до розділу «Журнал операцій», обрати відповідний період часу та фіскальний номер ПРРО, завантажити операції. Після їх завантаження у розділі «Каси» зайти у відкриту зміну на відповідному ПРРО та закрити її.
 
Переглядів: 197
Дата публікації: 10:11 20.10.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>