Люботинська міська рада - партнер проєкту USAID «ГОВЕРЛА»
Люботинська міська рада  - партнер проєкту  USAID «ГОВЕРЛА»

Люботинська міська рада - партнер проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

9 жовтня 2023 р. у м. Києві проєкт USAID «ГОВЕРЛА» оголосив партнерство з 20 новими громадами у Харківській та Миколаївській областях.

   У заході взяли участь віце-прем’єр-міністр з відновлення – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков, Посол України в США Бріджит Брінк, начальник Харківської ОВА  Олег Синєгубов та  начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, керівник проєкту USAID "Говерла" Габріель Абрагам.
    Меморандум  з DAI Global  LLC  (США) щодо проєкту USAID  «Говерла»   підписав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та  окремо голови 11 громад області, в тому числі  міський голова – Леонід Лазуренко.
 Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), впроваджується компанією DAI Global LLC. Проєкт має на меті  сприяти Уряду України у просуванні та здійсненні реформи  децентралізації шляхом підтримки органів місцевого самоврядування, які повинні стати більш спроможними, підзвітними перед громадянами та такими, які здатні ефективно надавати послуги.
   Кожна громада-партнерка отримає комплексну підтримку для посилення інституційної спроможності місцевого самоврядування, вдосконалення управлінських практик, надання послуг та місцевого економічного розвитку. Підтримка USAID для цих  громад буде зосереджена на відбудові та відновленні.
  На основі оцінки спроможності громад та ІТ-аудиту USAID «ГОВЕРЛА» розробить індивідуальний план підтримки для кожної громади. Під час реалізації цих планів Проєкт надаватиме консультативно-методичну підтримку обраним громадам за допомогою різних інструментів, включаючи тренінги, вебінари, обмін досвідом та кращими практиками, а також підтримку впровадження ініціатив місцевих громад та посилення спроможності громади з реагування на надзвичайні ситуації.
Більш детально за посиланням:
Альбом: Люботинська міська рада  - партнер проєкту  USAID «ГОВЕРЛА»
Альбом: Люботинська міська рада  - партнер проєкту  USAID «ГОВЕРЛА»
Альбом: Люботинська міська рада  - партнер проєкту  USAID «ГОВЕРЛА»
Переглядів: 164
Дата публікації: 16:33 10.10.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>