30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек
30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек

Колектив КЗ «Люботинська публічна бібліотека» щиро вітає усіх, кого єднає книга!

Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек!
Колектив КЗ «Люботинська публічна бібліотека» щиро вітає  усіх, кого єднає книга!
Дуже хочеться, щоб ці дні були сповнені лише теплом, сонцем і радістю. Та ми проживаємо в боротьбі ще один рік російської війни, в якій кожен із нас має болючі втрати: рідних людей, домівок, роботи, здоров'я, хтось навіть і життя… Понад 700 зруйнованих та пошкоджених бібліотек, більше 200 000 втрачених книжок, бібліотекарі, які загинули…
Та попри все ми щодня приходимо в свої бібліотеки, щоб тримати відчиненими двері наших бібліотек та допомагати всім, хто цього потребує.
То що нас тримає? Що дає нам сили? Напевно, у кожного є свої секрети, та в усіх нас є спільне — це безмежна Любов до людей та до України. А ще — Надія й Віра в нашу Перемогу. І ми своєю роботою щодня підтверджуємо, що бібліотекарі — надійний тил для наших воїнів. Для кожного з нас очевидно, що в цій війні українці воюють не лише за свою землю та незалежну державу, а передусім за нашу ідентичність та загальнолюдські цінності. І саме в цьому ми, бібліотекарі, можемо й робимо дуже багато.
Бажаємо процвітання  бібліотекам, а бібліотечним працівникам - натхнення і плідних звершень, міцного здоров'я і достатку, віри, надії, любові і мудрості у виконанні благородної місії на користь рідної України.


З повагою директор 
КЗ "Люботинська публічна бібліототека"

 

Переглядів: 136
Дата публікації: 05:59 30.09.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>