До Дня працівників освіти
До Дня працівників освіти

До Дня працівників освіти

У міській громаді до Дня працівників освіти пройшли урочисті заходи.

У першу неділю жовтня освітяни відзначають своє професійне свято. Вже вдруге воно обпалене війною, але попри все, працівники освітньої галузі продовжують міцно тримати освітній фронт: виховують гідних патріотів рідної країни та надають якісну освіту і формують вміння досягати своєї мети. Кожен педагог є частиною потужної освітньої місії, що формує ціле покоління юних громадян, які через кілька років мають приєднатися до розбудови країни заради успішного майбутнього.

З нагоди свята у міській громаді пройшли урочисті заходи. Зі словами вдячності освітянам за їхню жертовну працю, мудрість та любов звернулися міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО та Народний депутат України Євген ПИВОВАРОВ. Вони підкреслили, що у війну всі переконалися, що педагоги надзвичайно сильні, бо вони мають велику здатність навчати, допомагати, мотивувати, підтримувати, втішати, вести за собою, розбудовувати освіту та змінювати її на краще. Навчання юних українців – це інвестиція в майбутнє держави.

За багаторічну сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, значні досягнення за підсумками 2022/2023 навчального року та з нагоди святкування Дня працівників освіти Леонід ЛАЗУРЕНКО і Євген ПИВОВАРОВ вручили кращим представникам закладів Грамоти та Подяки.

Шановні педагоги, прийміть найщиріші вітання з Днем працівників освіти! Бажаємо вам реалізації всіх творчих задумів, злагоди, достатку та миру в кожній родині! Не зупиняйтеся на досягнутому і надалі!

Тримаймося разом, пишаймося Україною, Збройними Силами  України та наближаймо Перемогу кожен на своєму фронті! 

Слава Україні!

Альбом: До Дня працівників освіти
Альбом: До Дня працівників освіти
Альбом: До Дня працівників освіти
Альбом: До Дня працівників освіти
Переглядів: 110
Дата публікації: 06:00 30.09.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>